Basis niveau - Basic Level

 


Tijdens de IET® basic workshop leer je om energieblokkades te verwijderen die te maken hebben met het fysieke en emotionele deel van het menselijk energieveld. De blokkades vervangen we door positieve emoties.

 

Ook ontvang je de eerste inwijding, dit is de afstemming op de energiestraal van de engelen en optimalisering van DNA-strengen 1 en 2. 

 

Wat gaan we doen?

 

- Je krijgt uitleg over het cellulair geheugen van ons lichaam en over de integratiepunten op ons lichaam.

- Je ontvang een werkboek van het basis niveau zodat je altijd even terug kunt zoeken  van wat je hebt geleerd tijdens deze basis workshop.

- Je leert een Engelen Hartlink maken met Ariël. Een Hartlink is een rechtstreekse verbinding met de Engelen waardoor de geïntegreerde energie kan stromen. 

- Je leert de 5-min "Empowerment" techniek. Dit is een korte maar krachtige techniek om    jezelf of de ander een boost te geven in 5 minuten.

- Je leert zowel jezelf als een ander een IET® basis behandeling te geven.

  

Na afloop ontvang je een certificaat uitgegeven door het Center of Being te USA.

 

 

De investering is €155,- voor het basisniveau. 

 

 

Wat levert het jou op?

 

Nieuwe inzichten en een krachtige techniek om te gebruiken voor jezelf of in te zetten bij al bestaande behandelingen die je geeft, een inwijding op de DNA strengen 1 en 2, ontmoeting met Engelen en andere cursisten waarmee je ervaring kunt uitwisselen, een officieel certificaat van Center of Being, een prachtig naslagwerk in de vorm van een werkboek en soep. Ook zorg ik ervoor dat er water, thee, koffie met wat lekkers, appels en bananen aanwezig zijn voor tussendoor.

 

 De workshop duurt van 13.00- 17.00 uur.

De eerstvolgende keer is op dinsdag 10 april 2018

   

 

De IET® cursus is verdeeld in drie niveau's:

 

Basis niveau

Tussenliggend niveau

Gevorderd niveau