IET® 5- minute Empowerment

 

afstandssessie 

 

 

Voel jij je wel eens onzeker, onrustig, moedeloos, bang of ongelukkig? Heb je het goed voor elkaar in materialistisch opzicht. Heb je een prima baan maar twijfel je constant over van alles en nog wat? Vraag je je dikwijls af: “Is dit alles?” Vind je dat je jezelf of anderen soms tekort doet? Heb je het gevoel dat je er soms alleen voor staat of dat je steeds in dezelfde situatie terecht komt?

 

Je bent niet de enige! 

 

Ook ik herken mezelf hier in. De IET 5- minute bekrachtigingssessie helpt me dan. 

Het is de kortste behandeling in de IET is de 5 minuten bekrachtiging sessie. Een indrukwekkende sessie en deze duurt niet meer dan 5 minuten.

 

Wat is IET®?

Integrated Energy Therapy (IET®) is een van de meest bijzondere en krachtige energiebehandelingen, waarbij blokkades en klachten zowel op lichamelijk, emotioneel, mentaal als ook op karmisch niveau worden verholpen.

In ons leven hebben we dagelijks te maken met verschillende emoties zoals b.v. boosheid, angst, verdriet, stress, machteloosheid etc. machteloosheid etc. Dit soort emoties worden normaal gesproken direct verwerkt. Maar soms kan het bij bepaalde gebeurtenissen te heftig en te veel zijn. Dan wordt het overschot aan emoties opgeslagen in het geheugen van onze cellen en in ons energieveld (de aura). Deze emotioneel geladen energie in de cellen blijft in de cellen en veroorzaakt daar de energieblokkades, die de basis zijn van ziekten, pijn en mentale klachten. Bovendien laten deze blokkades in onze aura een soort beeld achter dat naar de buitenwereld toe een aantrekkingskracht heeft voor weer zo’n zelfde soort ervaring. Dit zorgt voor herhalende patronen in ons leven. Elke keer dat we in dat leven of in een volgend leven een soortgelijke gebeurtenis meemaken, geeft ons dat de kans om het dit keer beter te verwerken. Dit gaat net zolang door totdat deze blokkade opgeheven is. Door de IET® behandeling te ontvangen wordt er door middel van handoplegging op 9 verschillende plaatsen op het lichaam gewerkt. Het zorgt er niet alleen voor dat mensen weer lekker in hun vel komen te zitten, het zorgt er ook voor dat pijn, ziekte en klachten weer kunnen loslaten. Negatieve emoties worden omgezet in positieve emoties b.v. schuld - onschuld, wantrouwen - vertrouwen, angst - bescherming.

 

IET® helpt de energiestroom weer op gang. IET® is ontwikkeld door Stevan Thayer, eigenaar van het Center of Being in de VS. Zijn missie is om de wereld te helen: "Hart voor hart".

 

Een complete IET® behandeling duurt zo’n 45-60 minuten. Maar wanneer je geen tijd hebt voor een hele sessie of wel even wat extra energie en bekrachtiging kan gebruiken is de 5 minute Empowerment afstandsbehandeling een geweldige korte maar zeer krachtige behandeling.

 

De IET® 5- minute bekrachtigingssessie helpt gelijk. Het is de kortste behandeling in de IET®, een indrukwekkende sessie en deze duurt niet meer dan 5 minuten. Tijdens de behandeling prent je de positieve energie in. Na deze behandeling kun je weer volledig in contact staan met jezelf, je emoties en vol energie de rest van de dag tegemoet gaan.

 

Het geeft je letterlijk……. POWER!

 

 

Wil jij je leven op alle gebieden verbeteren? Wil je meer plezier, vrijheid en gemak ervaren?Wil jij je eigen intuïtie verder ontwikkelen? Wil jij jezelf een positieve "boost" geven? 

 

De behandeling op afstand gaat via skype, facebook of per telefoon op het afgesproken tijdstip. 

 

€27,- per behandeling

 

Wil je meerdere behandelingen, dan kan je kiezen voor het Powerpakket.

Je ontvangt dan 6 behandelingen op afstand op afgesproken tijden.

Het Powerpakket kun je nu voor slechts €98,- aanschaffen.

 

 

 JA, ik wil graag een IET 5 minute Empowerment behandeling ontvangen!