Intergrated Energy Therapy -

 

IET® complete behandeling

 

Wil je meer zelfvertrouwen en rust in je hoofd? Wil je graag meer voor jezelf kiezen, maar lukt het je gewoonweg niet? Heb je het gevoel dat iets je tegenhoudt bij het realiseren van je doelen? Of wil je gewoon meer gemak en plezier in je leven?

 

Dan is deze IET® complete behandeling iets voor jou!

 

De IET® complete behandeling maakt de weg vrij om de stappen te gaan zetten in jouw leven, waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt.

 

 

Het zorgt voor een betere balans in je auraveld waardoor je mogelijk minder lichamelijk en fysieke klachten zult ervaren. Hierdoor ervaar je meer zelfvertrouwen, daadkracht en een betere verbinding met jezelf. Zodat je in staat bent om bewust voor jezelf die kiezen en de zaken die voor jou echt belangrijk zijn!

 

Integrated Energy Therapy (IET®) is een van de meest bijzondere en krachtige energiebehandelingen, waarbij blokkades en klachten zowel op lichamelijk, emotioneel, mentaal als ook op karmisch niveau worden verholpen. 

 

Tijdens ons leven kan de energiestroom beperkt of begrensd worden. Hierdoor kunnen zowel fysieke als mentale klachten ontstaan zoals:

 

weinig zelfvertrouwen

stress

lichaamsuitval

pijnklachten

(faal)angst

ziekte of depressie

 

IET® helpt de energiestroom weer op gang.  

  

Tijdens de IET behandeling stel ik mij in dienst van de Engelen. Zij doen de behandeling en werken via mijn handen die ik in verschillende handposities breng om zo gebieden te bereiken van het cellulair geheugen. Ik ben nodig om de behandeling in goede banen te leiden.

 

Vooraf aan de behandeling bespreken we wat je verwacht. Wat je wenst voor jezelf, een positief doel. Dit komt in de plaats van de klachten die je nu ervaart. En na afloop zullen we de ervaringen van de behandeling bespreken.

 

Alles waar je tegen aanloopt in je leven en waar je moeite mee hebt, kan ik met IET behandelen. Tijdens deze behandeling ga ik alle gebieden langs om zo je negatieve blokkades te activeren én los te laten. Dan integreer ik een positieve tegenhanger.

 

schuld wordt onschuld,

wantrouwen wordt vertrouwen,

 bedreiging wordt steun/vrijheid,

schaamte wordt trots,

verplichtingen/ moetens wordt vrijheid,

hartenpijn wordt liefde,

woede wordt vergeving,

machteloosheid wordt moeiteloosheid,

 

angst wordt veiligheid

  

 

Het tarief is €67,- per behandeling.

 

Het is prima om de behandeling op afstand te ondergaan want juist te Engelen doen de behandeling via mij.