Helende Engelen

 

van het

 

Energieveld

  

  

Voel jij je wel eens onzeker, onrustig, moedeloos, bang of ongelukkig?

Vind je dat je jezelf soms tekort doet?

Heb je het gevoel dat je er soms alleen voor staat of dat je steeds in dezelfde situatie terecht komt?

 

Je bent niet de enige!

 

Ook ik herken dit in mijn leven. Helen helpt. In deze workshop maak je contact met de Helende Engelen van het Energieveld. En heel je stukjes van jezelf. Je leert hoe je heling kan toepassen.

 

In deze workshop maak je contact met de Helende Engelen van het Energieveld.

  

Iedere engel heeft zijn eigen speciale "helende"gift voor je. En werkt in zijn eigen specifieke "cellulaire geheugen" gebied.

  • Ariel helpt je om je beperkende eigen wil op te ruimen;
  • Raphael helpt je om de illusie van de afscheiding op te ruimen;
  • Gabriel helpt je om onzekerheid en wantrouwen op te ruimen;
  • Celstina helpt je om het inslikken van de zelfexpressie op te ruimen;
  • Faith helpt je om de oordelen van anderen op te ruimen;
  • Cassiel helpt je om hartenpijn en verraad op te ruimen;
  • Daniel helpt je om oordelen op te ruimen;
  • Sarah helpt je om krachteloosheid op te ruimen;
  • Michael helpt je om angst op te ruimen.

 

Wat gaan we doen?

 

- In de workshop nodigen we de Engelen van het Energieveld een voor een uit om hun helende gift te mogen ontvangen. Je ontvangt dus 9 keer een healing deze dag.

- Je leert een Engelen Hartlink maken. Een Hartlink is een rechtstreekse verbinding met de Engelen waardoor de geïntegreerde energie kan stromen.

- Je leert van denken naar voelen te gaan.

-Je leert meer te vertrouwen op je intuïtie.

- Je zult de mogelijkheid krijgen om volop de verschillende Engelen met hun energie te ervaren. 

- Je leert over Engelen, over jezelf en nog veel meer.

 

 

De workshop inclusief werkboek en soep kost €137- 

  

Meld je aan en wees zeker van jouw plek in de workshop. Er zijn maximaal 5 plaatsen beschikbaar.

 

  Wat levert het jou op?

 

Een bijzondere vorm van heling mogen ervaren, een persoonlijke ontmoeting met iedere Engel van de Engelen van het Energieveld en andere cursisten waarmee je ervaring kunt uitwisselen, een officieel certificaat van Center of Being, een prachtig naslagwerk in de vorm van een werkboek en een lekkere kop soep. Ook zorg ik ervoor dat er voldoende water, thee en fruit aanwezig is voor tussendoor.

 

 De workshop duurt 1 dag.

  

De workshop is voor iedereen toegankelijk. Wel of geen IET® voorkennis. Je kunt de engelen een voor een persoonlijk uitnodigingen maar het is misschien ook fijn wanneer ze je allemaal ondersteunen wanneer bijvoorbeeld een eigen behandeling geeft. Dit maakt een behandeling extra waardevol.

 

 

AGENDA

 

Ik meld mij aan voor:

 

zondag 16 sept van 9.30-17.00uur 

of

zondag 16 dec van 9.30- 17.00uur

 

NU OOK ONLINE 

 

 

 

 

Actie: Wanneer je met 2 personen gelijktijdig aanmeldt ontvang je nu tijdelijk €10 euro korting p.p (niet geldig in combinatie met andere acties)

 


Wat cursisten zeggen over de workshop.......................

 

15-5-2018

Ik heb je ervaren als een prettig en warm persoon. Ik voelde het als thuiskomen bij je. Je kennis en uitleg waren prima. En als ik vragen had, kon ik ze stellen. Er was ook gelegenheid om mijn eigen verhaal te doen. Ik ga nog meer mezelf accepteren dat ik mag zijn wie ik ben. Ik ben door deze workshop weer een stukje gegroeid in mijn ontwikkeling.

Liefs C.K.

 

Je uitleg was helder, je spreektempo en intonatie heb ik als prettig ervaren. Je hebt een prettige en open persoonlijkheid. Ik ga het werkboek nog vaak doorlezen en gebruiken. De manier waarop je ons leert om dingen op te schrijven is helpend. Wanneer je het toelaat, jezelf openstelt en je overgeeft, rollen er hele mooie inzichten uit je pen! Je bent rustig, eerlijk, warm en open. 

Petra Salis 

  

Ik stapte hier blanco in, wist niet wat ik on verwachten maar het was een hele mooie ervaring. De dag heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven en geloven in mijn eigen kunnen.

Ook kwamen er zelfs openbaringen naar voren waarover ik me erg verbaasde.

Het was een hele interessante, gezellige maar vooral mooie dag.  Ik ben erg blij dat ik deze dag heb meegemaakt. Blokkades zijn opgeven en ik ben positiever naar mijzelf gaan kijken.

 

Groetjes Harmen

 

 

Als lesgever zet je een mooie sfeer neer en leidt cursisten op een mooie, rustige manier door de cursus heen. Prachtig de engelen te leren kennen en te ervaren.

Geweldig om bevestiging te krijgen van het weten en voelen van

aanwezigheid.

Dank je wel Rianne voor deze bijzondere en inspirerende ervaring in mijn leven. Ik zou iedereen deze ervaring gunnen. Het was een kippenvel ervaring om de Engelen bij jouw cursus te voelen en te leren kennen. Een stukje zelfbewustzijn en groei…..

 

Klazien

 

 

The healing Angels of the Energy Field

In een woord: WOW!

Een openbaring die mij gebracht heeft tot inzichten die ik niet had verwacht. Het is een steun en bevestiging geweest van het pad dat ik al volg en een aanmoediging om dit pad te blijven volgen.

Dank voor deze bijzondere ervaring!

 

Liefs Nynke

 

 

Ik heb tijdens deze workshop veel geleerd. Het was een mooie ervaring. Ik heb dankzij de workshop mezelf kunnen vergeven.

Leuk om te ervaren dat elke Engel een andere energie heeft.

Bedankt voor deze heldere opleiding. Ik ga vol kennis en mooie energie weer naar huis.

  

L.

 

 

Ik heb deze dag als fijn en inspirerend ervaren. Fijn dat ik weer een stapje verder op mijn spirituele pad ben gekomen en de Engelen beter heb leren kennen.

Dank je wel!!

 

 

Amunda