Intergrated Energy Therapy 

 

 

Tijdens ons leven kan de energiestroom beperkt of begrenst worden. IET® helpt de energiestroom weer op gang.  

 

IET® is ontwikkeld door Stevan Thayer, eigenaar van het Center of Being in de VS. Zijn missie is om de wereld te helen: "Hart voor hart".

 

Integrated Energy Therapy (IET®) is een van de meest bijzondere en krachtige energiebehandelingen, waarbij blokkades en klachten zowel op lichamelijk, emotioneel, mentaal als ook op karmisch niveau worden verholpen.

 

Je kunt de Engelen ook uitnodigen tijdens het geven van massages of andere behandelingen. Dit is een mooie en waardevolle toevoeging en de Engelen zullen zeer blij zijn dit te kunnen doen.

  

Tijdens elke cursus/ elk niveau krijg je inwijdingen. Deze helpen je om makkelijker te werken met de energie van de Engelen.

We werken binnen de IET® met de negen integratiepunten (vergelijkbaar met acupressuur- punten). Via deze negen punten halen we de energieblokkades eruit en brengen een positieve tegenhanger in.  Elk integratiepunt is verbonden met verschillende lichaamsdelen en elk integratiepunt is ook verbonden met een van de negen Helende Engelen van het Energieveld. Iedere Helende engel brengt zijn eigen helende gave mee. 

De energiestraal bij IET® heeft een hogere frequentie dan de Reiki energiestraal en zorgt voor emotionele, mentale en spirituele schoonmaak. Verder zorgt de energie ook voor energetische herstructurering van het DNA van je lichaam en ondersteunt jou en/of je klanten bij het leven van je Zielspad, Levensdoel, Zieledoel.

 

Mijn ervaring:

De IET® heeft mij meer energie gegeven, energie die ik vaak niet meer had. Door de engelen om hulp te vragen en door met de Engelen van de IET® samen te werken is het mij gelukt om dagelijks meer energie te hebben. Ook heeft deze cursus mij zelf geholpen om meer in mijn gevoel te komen in plaats van altijd maar in mijn hoofd te blijven zitten. Ik heb stappen kunnen zetten om meer bij mezelf te blijven en om te steeds meer te laten zien wie ik werkelijk ben.

  

Ben jij ook toe aan een volgende stap in je leven? Wil jij ook jezelf en anderen helpen door energieblokkades op te heffen? Of wil je de behandelingen die je al geeft extra kracht en healing meegeven. Dan is dit de ideale cursus voor jou!

 

De IET cursus is verdeeld in drie niveau's en elke dag komt een ander niveau aan bod:

 

Basis niveau

Tussenliggend niveau

Gevorderd niveau

 

 

Je kunt zowel de niveau's los volgen of als combinatie.

 

 

BOEK NU

IET Combi

10,17 en 24 april 

€ 495,00


Agenda


 

10, 17 en 24 april

 

 

 

 Ook wanneer je niet kan op de aangegeven data, mail mij.