Gevorderd niveau- Advanced level

(level 1 en 2 vereist)

 

 

Tijdens de IET® Advanced workshop leer je krachtige technieken die jouw leven (of dat van de behandelde persoon) in een stroomversnelling brengen zodat je je Zieledoel (Levensdoel) kunt uitvoeren. Ook ontvang je de laatste inwijding, dit is de uitbreiding met je verbinding van de IET straal en optimalisering van de DNA strengen 4 en deels 5.

 

 

Wat gaan we doen?

 

- Je leert de elementen van je zieledoel sneller tot leven te brengen door de hartgolf-techniek en de Zielester schoonmaak (8e chakra).

- Je leert de "hartgolf", "hartnet", "visiebord" en "hartstraal" technieken om je zieledoel te activeren voor jezelf en anderen.

- Je leert het verankeren van een Hartstraal, een permanente straal van Engelenenergie op een bepaalde plek. Dit geeft kracht aan iedereen die door de hartstraal gaat en het heelt de aarde.

Na afloop ontvang je een certificaat uitgegeven door het Center of Being te USA.

 

 

De investering is €195,- voor het gevorderd niveau.

 

Wanneer je de IET® combi wilt volgen,

betaal je nu slechts €495,-

 

 

 

Wat levert het jou op?

 

 

Nieuwe inzichten en een krachtige techniek om te gebruiken voor jezelf of in te zetten bij al bestaande behandelingen die je geeft, een inwijding op de DNA strengen 4 en deels 5, ontmoeting met Engelen en andere cursisten waarmee je ervaring kunt uitwisselen, een officieel certificaat van Center of Being, een prachtig naslagwerk in de vorm van een werkboek en een kop soep. Ook zorg ik ervoor dat er water, thee, koffie appels en bananen aanwezig zijn voor tussendoor.

 

 De workshop duurt van 10.00- 17.15 uur. 

De eerstvolgende keer is op dinsdag 24 april 2018.

 

De IET® cursus is verdeeld in drie niveau's:

 

Basis niveau

Tussenliggend niveau

Gevorderd niveau